با توجه به نوع کابل وجود دارد که به کاربران این امکان را می دهد تا فرستنده مناسب را با توجه به محدوده نوری مورد نیاز برای شبکه خود که قصد توسعه آن را دارند، انتخاب کنند و میزان انتقال ماژول SFP از 100Mbps تا 4Gbps در دسترس است. فاصله کاری این پورتها می تواند از 500 متر تا 100 کیلومتر باشد و ماژول های CWDM SFP و ماژول های DWDM SFP برای تکنولوژی WDM نیز موجود است. علاوه بر این، ماژول SFP امکان برقراری ارتباط از طریق کابل های شبکه را فراهم می کند و در اینجا یک طبقه بندی ساده از ماژول های SFP آورده شده است. معمولا پورت SFP در سوئیچ های اترنت، روتر، فایروال و کارت های NIC یافت می شود و ماژول SFP یک دستگاه شبکه را به یک کابل شبکه فیبر یا مسی مانند Cat5e متصل می کند و انواع دیگری از گیرنده های نوری نیز می توانند از ماژول SFP برای سرعتی کردن انتقال اطلاعات استفاده کنند.
سوئیچ شبکه دستگاهی می باشد که که نودها و دیوایس های تحت شبکه ( سرور ، دستگاه کامپیوتر ، دوربین مداربسته و ... ) را از طریق پروسه ای به نام packet switching بهم متصل می کند.سوئیچ فریمهای دریافتی را دریافت و پردازش کرده و سپس برای ارسال به مقصد تصمیم گیری می کند که از کدام پورت خود ارسال می کند.مکانیزم کار سوئیچ بر اساس آدرس های مک یا Mac Address سیستم های تحت شبکه بوده و براساس mac address تصمیم گیری میکند.در حقیقت سوئیچ میداند که کدام پورت سوئیچ به کدام آدرس مک تعلق دارد و روی همین موضوع جدولی بنام mac addres table ایجاد کرده و براساس آن تصمیم گیری می کند
رابطهایی هستند که میتوانند کاربر را با اتصال به اپراتورهای همراه، به شبکهی اینترنتی پرسرعت نسل چهارم متصل کنند. درواقع مودم ۴G واسطهای بین کاربران سیم کارت وشرکتهای ارائه دهنده اینترنت سیم کارت میباشد. این مودمها از سیمکارتهایی با قابلیت ۴G برای فعالیت کمک میگیرند.
کارشناسان ما در کمترین زمان ممکن با شما تماس خواهند گرفت و آماده پاسخگویی به سوالات شما میباشند.
تلفن پشتیبانی: ۵۸۱۴۹۹۹۹ ۰۲۱